Schilderen met aquarelverf

Sinds een paar maanden ben ik weer wat actief bezig met schilderen. Toen ik nog bij mijn ouders woonde deed ik dit ook al veel, maar toen ik op kamers ging kwam deze hobby op een laag pitje te staan. Nu ik deze fantastische hobby weer opgepakt.

Voor mij is schilderen de manier waarop ik me kan uitdrukken en waarmee ik goed kan ontspannen. Verven met aquarel is mijn favoriet omdat het er heel mooi uit ziet en het een beetje een eigen leventje heeft. Je kan niet altijd bepalen wat de verf doet of hoe het opdroogt. Dit zorgt ervoor dat elke afbeelding uniek is en je veel verschillende dingen kan maken.

Op Pinterest staan onwijs gave ideeën en voorbeelden van wat je allemaal met aquarelverf kan doen. Ik heb ondertussen al veel verschillende mappen volstaan met dingen die ik nog wil maken. Eén van deze dingen was de onderstaande afbeelding. Ik zag al vaak dit soort afbeeldingen voorbij komen, maar dan met andere dieren. Het leek mij onwijs leuk om een versie (die ik nog niet eerder had gezien) te maken.

Maar wat ga ik nou met al die tekeningen doen? Ten eerste wil ik gewoon veel beter worden in schilderen met aquarelverf. Ik volg dan ook veel mensen via Instagram die echt hun brood verdienen met hun kunstwerken. Dit lijkt mij ook onwijs tof! Vandaar dat ik eigenlijk non stop opzoek ben naar inspiratie en nu heel serieus aan het oefenen en schilderen ben. Op mijn eigen Instagram plaats ik af en toe al dingen die ik heb gemaakt.

Ben je benieuwd naar mijn vooruitgang? Hou dan vooral mijn blog en Instagram in de gaten!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *