Review: The Sinner


Bron: Google Play

Na de vele goede recensies over deze nieuwe Netflix serie besloot ik ook maar eens een poging te wagen aan de serie The Sinner. Wat mij in eerste instantie tegen hield was dat ik van veel verschillende media hoorde dat veel mensen niet door de eerste aflevering konden komen. De serie zou namelijk te eng zijn. Gelukkig was dit voor mij totaal geen probleem!

Waar gaat het over?

De serie gaat over een doodnormale moeder en vrouw Cora Tannetti (gespeeld door Jessica Biel). Wanneer zij zomaar ineens een misdaad begaat staat haar leven helemaal op zijn kop en probeert Detective Harry Ambrose (Bill Pullman) erachter te komen waarom Cora deze misdaad is begaan en wat er in haar verleden is gebeurd. Hoe verder je in het seizoen komt hoe meer je te weten komt.

Wat vond ik het leukst?

De serie heeft mij van het begin tot het eind enorm geboeid. Niks was voor de hand liggend en pas helemaal op het eind snapte ik hoe het verhaal in elkaar zat. Dit vind ik zelf onwijs leuk en zorgt er ook voor dat een serie leuk en spannend blijft.

Was het echt eng?

Persoonlijk vond ik het niet echt eng, ik had meer een soort van horror verwacht toen ik de eerdere recensies las. Echter is het wel spannend en wordt je veel voor de gek gehouden. Zo denk je net te weten hoe het zit en dan is het ineens toch weer helemaal anders.

Deze serie is zeker een aanrader als je hem nog niet gezien hebt!

Heb jij The Sinner al gezien en wat vond je er van?

 

SaveSave

SaveSave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *