Happy Moments Augustus

De afgelopen tijd is het heel erg stil geweest op mijn blog. Dit komt zeker niet omdat ik het niet leuk meer vind, maar omdat ik heel erg druk ben geweest met andere dingen. Zo ben ik tot twee weken geleden druk geweest met een herkansing voor mijn studie Bedrijfscommunicatie. Deze opdracht ging over het opzetten van je eigen bedrijf. Onwijs interessant natuurlijk en ik nam deze opdracht (vooral tijdens de herkansing) dan ook heel erg serieus. Maar naast de herkansing ben ik ook met leukere dingen druk bezig geweest. Zoals ontwerpen en twee keer op vakantie gaan! Augustus was dus een hele leuke, maar drukke maand waarin ik veel heb meegemaakt.

Macedonië

Begin augustus ben ik samen met mijn vriend Sten naar Macedonië geweest. Ondanks dat dit maar een weekje was hebben we ontzettend genoten van deze vakantie en van het land. Veel mensen vroegen ons af hoe we in Macedonië terecht zijn gekomen. Vandaar dat ik daar nu alvast wat over vertel. Binnenkort zal ik meer over Macedonië vertellen en de tips en tops geven.

Ondanks dat Sten en ik een half jaar geleden al van plan waren te gaan verhuizen wilde we wel graag op vakantie gaan. Natuurlijk wilde we niet te veel geld uitgeven, dus ging ik via verschillende reisorganisaties opzoek naar een leuke vakantie. Die natuurlijk niet al te veel mocht kosten. Vandaar dat ik op verschillende websites gewoon de goedkoopste opties ging bekijken voor de periode waarin wij op vakantie wilde gaan. Er waren een aantal landen waar ik niet naar toe wilde of die mij gewoon niet zo trokken, dus die streepte ik al snel weg. Al snel kwam Macedonië naar boven als één van de goedkopere opties. Ideaal! Een land waar we beide nog niet waren geweest, wat niet zoveel kost (ook in het land zelf niet) en waar veel mensen goed over te spreken waren! Zo zijn wij dus bij Macedonië terecht gekomen. Echt een land waar je een keer geweest moet zijn, zeker nu het nog niet zo toeristisch en nog niet zo duur is!

Spanje

Mijn tweede vakantie in de maand augustus was naar Granada in Spanje. Samen met mijn vriendinnen/ploeggenoten vertrokken we halverwege augustus naar het land van de sangria en de tapas. Hoe ik in Macedonië heel veel gedaan heb, hoe ontspannen ik heb in Spanje. Lekker bij het zwembad zitten of door straatjes wandelen in Granada en andere kleinere omliggende plaatsjes. We hebben Alhambra gezien (hier moet je namelijk echt geweest zijn wanneer je in de buurt van Granada zit). Ook over deze vakantie ga ik meer vertellen, net als over hoe het is om met 10(!) meiden op vakantie te gaan.

Ontwerpen

Sinds mijn project over het zelf opzetten van een bedrijfje ben ik meer bezig met het maken van dingen. Zoals jullie wellicht al weten vind ik het heel leuk om te schilderen en mooie teksten te schrijven. Hier wil ik graag meer mee gaan doen en kijken of ik producten die ik zelf maak kan gaan verkopen. Onwijs spannend natuurlijk en lastig om op te zetten. Ik weet nog niet of het gaat lukken en hoe ik alles precies moet gaan doen, maar het idee en het begin is er! Nu de uitvoering nog!

Ik hoop dat jullie net zo’n leuke vakantie hebben gehad als ik! En dat jullie weer meer van mij gaan horen, zoals voorheen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *