Home Wishlist #1

copy-of-cupcake

Ondanks dat ons huisje nu aardig “vol” begint te raken blijf ik toch dingen tegen komen die ik stiekem toch nog wel graag wil hebben. Soms omdat ik iets mis in huis, gewoon voor de heb of om iets anders (minder leuks) te vervangen. Niet alles kan meteen, gelukkig komen andere dingen er waarschijnlijk wel al binnenkort! Maar dromen kan altijd, vandaar ook deze eerste Home Wishlist!

wishlist-home-elisekruit

  1. MOSSLANDA, Schilderijenplank van de IKEA. Deze plank kost €8,99 per stuk en is ideaal voor leuke foto’s en andere lijsten op te zetten. We hebben al twee kleine plankjes in de slaapkamer, maar ik wil er graag nog een grote onder.

  2. KARWEI hanglamp Magnus zwart, is zoals verwacht van de KARWEI en kost €119,-. Deze lamp wil ik graag voor boven de eettafel. Op dit moment hebben we geen lamp boven de eettafel, alleen een lelijke bureau lamp op de eettafel. Hoog tijd voor wat anders dus! Alleen zou deze lampen toch nog even moeten wachten helaas.

  3. house doctor block vloerkleed zwart/wit – 60 x 90 cm, te koop bij vtwonen voor €24,95. Dit leuke kleedje heb ik al bij veel bloggers en Instagrammers voorbij zien komen. Ik vind hem echt zo leuk dat ik hem gewoon MOET hebben! Gelukkig heb ik nog een tegoedbon van vtwonen dus komt die er binnenkort sowieso!

  4. SNIJPLANK ROND MEDIUM, deze leuke snijplak is van Sissy-Boy en kost €15,95. Deze wish is een typisch gevalletje van voor de heb. Volgens Sten hebben we al genoeg snijplanken, maar ik wil deze rond toch nog graag hebben! En voor Sissy-Boy heb ik ook nog en tegoedbon.

  5. WOOOD trolley Huib 141,5x90x38 cm, nog een team van de KARWEI. Deze trolley kost €249,- en is dus een wish op langer termijn. Plus dat ik op dit moment ook niet weet waar ik hem precies neer zou moeten zetten.

Dit is mijn Wishlist voor aankomende periode! Of ik alles ook daadwerkelijk allemaal ga krijgen/kopen is nog maar de vraag. Maar zoals ik net al zei: “Dromen kan altijd”!

screen-shot-2016-11-26-at-13-15-24

P.s. Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *