Nieuwe plannen voor mijn blog

Al een tijdje merk ik dat het schrijven van blog artikelen niet meer zo makkelijk gaat als voorheen. Het is niet dat ik het niet meer leuk vind, maar het loopt gewoon allemaal niet zo lekker als dat ik het graag gewild had. Dit komt denk ik ook omdat mijn eerste insteek van de blog volledig weg is, ik van alles en nog wat heb uitgeprobeerd… maar toch niet daar ben met mijn artikelen waar ik had willen zijn. De artikelen waarin ik tips geef vind ik heel erg leuk en de artikelen over travel wishlists en de diy artikelen ook. Alleen voor de rest ja.. Ligt het toch een beetje stil.

In mijn hoofd ben ik veel met de blog bezig en ik ben ook altijd heel enthousiast wanneer ik er over praat, alleen is die dus niet hoe ik wil dat die is. Graag wil ik dat mijn blog veel creatiever wordt en dat ik veel meer kan laten zien wat ik doe. Vandaar dat ik dit vandaag ga doen. Ik weet eigenlijk nog niet precies wat ik met mijn blog wil (hoezo dan nieuwe plannen?). Wat ik wel weet is dat ik het anders wil en dit is al een heel groot begin.

Pas geleden lanceerde een klasgenootje een webshop met artikelen die ze zelf heeft uitgezocht. Oh jaloers dat ik was toen ik dit zag. Precies wat ik ook wil, alleen heb ik de ballen niet om het te realiseren. En wil ik dan eigenlijk alles zelf ontwerpen (qua afbeeldingen en teksten). Zoals jullie al vaker hebben kunnen lezen ben ik veel bezig met watercolor en handlettering. Dit zou ik dan ook willen gebruiken. Voor mijn studie moeten we een eigen onderneming opzetten (het plan er voor). Dit heeft mij toch wel doen denken aan wat ik nou wil. En wat ik wil is toch meer doen met deze creative skills omdat ik merk dat ik dat juist heel erg leuk vind en daar heel erg blij van wordt. De afgelopen week ben ik alvast een beetje aan de slag gegaan en nu wil ik jullie alvast mijn eerste dingen laten zien!

 

Ik ben super blij en trots op wat ik nu al heb gemaakt (ook al zijn het pas twee ontwerpen). Beide heb ik ze met de hand geschilderd en vervolgens gedigitaliseerd zodat ik er mee kan doen wat ik wil. Laten afdrukken als poster of laten printen op kleding/tassen je kan het zo gek niet verzinnen.

Ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Ps. Hebben jullie ook gezien dat ik een nieuw logo heb?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *