Update: Druk en stil op de blog

Wat is het stil. Niet alleen op mijn blog is het stil, maar ook bij veel. Het is inderdaad heel erg stil op mijn blog. Dit komt omdat ik me soms afvraag of ik het niet voor niks doe en ik vaak ook heel druk ben met andere dingen. Pas geleden stond ik voor de keuze om mijn blog een andere indeling te geven, hem zeg maar voor iets anders te gaan gebruiken of hem toch gewoon aan te houden zoals die is. Al snel kwam ik tot de conclusie dat ik mijn blog nog steeds heel erg leuk vind en ondanks dat ik niet heel actief ben ik er wel veel plezier uit haal. Daarnaast krijg ik ook vaak uit mijn omgeving nog vaak positieve reacties over mijn blog. Genoeg motivatie dus om er toch mee door te gaan. Dit gaat dus niet zo’n typische berichtje zijn van ik ga er mee stoppen of ik ga het weer oppakken of wat dan ook. Maar gewoon een update van hoe het nu gaat en waar ik nu mee bezig ben. Want dat ik druk bezig ben staat sowieso vast.

Opnieuw stage lopen 

Op mijn blog heb ik al vaak gesproken over het feit dat ik in december 2016 overspannen ben geraakt. Gelukkig gaat het nu weer goed met mij en heb ik eigenlijk niet veel last meer hier van. Behalve dan dat ik moest stoppen met mijn stage en deze dus op een gegeven moment moest gaan inhalen. Dat moment is nu aangebroken en ik loop nu al drie weken stage op een nieuwe plek. Vaak heb ik de vraag gekregen of ik bij mijn oude bedrijf mijn stage wilde afmaken, maar dit wilde ik absoluut niet. Dit bedrijf ging niet goed met mijn situatie om en ik wilde (als ik dan toch nog een keer stage moest lopen) dit wil bij een leuk bedrijf doen.

Afstuderen

Nadat ik mijn inhaalstage heb afgerond ga ik beginnen met afstuderen. Een hele spannende tijd, waar ik tegen op zit en tegelijkertijd ook heel erg naar uit kijk. Studeren is namelijk heel erg leuk, maar na al die jaren die ik al bezig ben is het wel echt genoeg geweest. Het is tijd om volwassen te worden en een grote mensen baan te krijgen!

Nieuw project: Wander by Elise

Voor de mensen die mij ook via social media volgen is het misschien al duidelijk dat ik bezig ben met een nieuw project. Zoals ik aan het begin van deze blog al vertelde stond ik een paar weken geleden voor de keuze, stoppen met de blog en er iets anders voor in de plaats maken of dit nieuwe project ook een nieuwe plek geven. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om mijn nieuwe project genaamd Wander by Elise een nieuwe plek te geven. Hier heb ik voor gekozen omdat ik merkte dat het niet samen met de blog paste op één domein en ik beide toch wilde aanhouden.

Alleen wat is Wander by Elise nou precies? Wander by Elise is eigenlijk mijn uit de hand gelopen hobby van handletteren en schilderen. Doordat ik de laatste maanden of eigenlijk ander half jaar veel teken, schrijf en schilder en dit ook deel kreeg ik steeds meer reacties of ik dit niet wilde gaan verkopen? En eigenlijk wilde ik dit ook wel heel graag. Vandaar dat de webshop Wander by Elise is ontstaan. Momenteel ben ik nog hard bezig met het realiseren van deze webshop en staat hij zo goed als klaar (achter de schermen dan). Binnenkort zal ik hier dieper op in gaan.

Wat wil ik nu met mijn blog?

Het is denk ik al wel duidelijk dat ik echt niet wil stoppen met mijn blog, maar ik kan ook niet beloven dat ik weer elke week of vaker ga schrijven. Ik schrijf gewoon wanneer ik inspiratie heb of wanneer ik het gevoel heb dat ik iets graag wil delen. Zoals nu eigenlijk. Elisekruit.com blijft natuurlijk mijn uitlaatklep waar ik dingen kan delen en waar ik graag mijn ervaring met overspannen zijn en stress deel.

 

SaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *