Wander by Elise

Pas geleden vertelde ik al dat ik een nieuw project heb: Wander by Elise. Nu is het het eindelijk zover dat Wander by Elise geopend is! De eerste orders zijn al binnen en zelfs al verzonden. Ik ben zo enthousiast over mijn kleine webwinkel dat ik er heel graag over vertel. Vandaar dat ik deze blog ook schrijf. Om mensen van mijn blog kennis te laten maken met mijn andere website: www.wanderbyelise.nl.

Wander by Elise

Wander by Elise is een project waar ik de afgelopen ander half jaar aan heb gewerkt. Het is een webwinkel waar je kaarten en posters kan kopen. De prints en teksten die op deze kaarten en posters staan heb ik zelf met de hand gemaakt. Dit heb ik gedaan met watercolor tekeningen en met handlettering. Wat je koopt is dus echt origineel en door mij gemaakt. Ik maak dan ook alleen dingen die ik echt leuk vind. De teksten zijn bijvoorbeeld teksten die ik zelf inspirerend vind en de afbeeldingen zijn dingen die ik ook leuk vind. Zo zie je bijvoorbeeld veel natuurlijke dingen en dieren voorbij komen.

De pakketjes worden leuk ingepakt zodat wanneer jij hem binnen krijgt het echt een cadeautje is wat je uit kan pakken. Zelf word ik super blij van Wander by Elise en ik wil graag dat andere mensen er ook blij van worden. Vandaar dat ik de spullen inpak voordat ik het in een envelop of doos stop.

Toekomst van Wander by Elise

Wander by Elise is sinds 1 maart 2018 geopend en dit is natuurlijk echt pas net. Daarnaast zijn er nu ook nog maar twee soorten artikelen verkrijgbaar (kaarten en posters). Dit gaan er uiteindelijk meer worden en ik wil het assortiment steeds meer gaan uitbreiden.

Naast dat ik uiteindelijk een groter assortiment wil gaan maken, blijven er ook steeds nieuwe print komen in de webshop. Zo kan je ook al heb je al wat gekocht steeds weer nieuwe kaarten en posters blijven kopen. Dit vind ik zelf heel erg belangrijk, want zelf ben ik na een tijdje ook uitgekeken op een print of tekst in mijn woning en ben ik weer toe aan iets nieuws. Dat nieuwe wil ik dan ook steeds kunnen blijven bieden. Daarom werk ik dagelijks aan nieuwe prints en teksten. Of dit nou is in de vorm van inspiratie zoeken, het daadwerkelijk maken of het klaar zetten voor de webwinkel.

De blog

Zoals ik in mijn vorige blog wat over Wander by Elise en de blog ging al vertelde hou ik deze blog zeker aan. Ik merk dat ik bloggen ook nog steeds ontzettend leuk vind en dit echt niet wil inwisselen voor iets anders. Hoe leuk dat andere ook is, daarom wil ik het gaan combineren en van zowel de blog als de webwinkel gebruik te gaan maken. Wat ik bij de blog miste (het laten zien van mijn prints en teksten) kan ik nu wel in de webwinkel doen. En het schrijven wat ik niet kwijt kan in de webwinkel kan ik nu lekker op mijn blog blijven doen. Hierdoor worden er twee van mijn behoeften vervuld!

Heb jij al een kijkje genomen in mijn webwinkel?

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *