Wij wonen weer in Utrecht!

Eindelijk, na een jaar wonen we weer in Utrecht. Het klink misschien stom maar meteen al toen we in Houten gingen wonen wist ik dat ik weer in Utrecht wilde wonen. In Houten gaan wonen was dus ook niet één van mijn/onze beste keuzes geweest. Vandaar dat we na een tijdje zoeken weer in Utrecht wonen! Jammer genoeg niet in het centrum zoals ik eerst woonde, maar in het iets rustigere Leidsche Rijn.

Nadat we een aantal maanden hebben gezocht. Zowel via sociale huur als particulier zijn we via Mitros aan een heel leuk appartement in Leidsche Rijn gekomen. Het appartement is een stuk groter dan de oude, heeft een tuin, geen school in de buurt en is ook nog eens goedkoper! Kortom alles is beter!

Het ging ineens onwijs snel en we moesten binnen 1,5 week het nieuwe huis opknappen, alle spullen inpakken + verhuizen en het oude huis weer helemaal netjes opleveren. Dit heeft eventjes voor de nodige stress gezorgd, maar nu is het oude huis opgeleverd en staat alles in het nieuwe huis. Wel moet er hier en daar nog een doos worden uitgepakt, iets worden opgehangen, willen we nog wat nieuwe spulletjes en moet de tuin nog aangepakt worden. Maar dit zijn dingen voor later. Nu eerst weer even bikkelen voor mijn studie. Hier kwam jammer genoeg weinig van met al dat verhuizen.

Naast dat we zijn verhuisd, hebben we er sinds afgelopen zaterdag ook een nieuw huisgenootje bij! Een klein rood katje genaamd Simba. Het is nog even wennen voor zowel Simba als Balou en voor ons dat er nu ineens een kleintje bij is. Maar het is ontzettend leuk en echt weer genieten van zo’n klein katje in huis.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *