Algemeen,  Persoonlijk

Nieuwe site

Hoi welkom op www.elisekruit.com. Misschien ken je deze website al, maar het kan ook zijn dat je hier voor het eerst bent. Vandaar dat ik je vandaag iets meer toelichting ga geven over wie ik ben, wat ik doe en over deze website.

Mijn naam is Elise Kruit, ik ben illustrator en ondernemer. In 2015 moest ik voor mijn toenmalige studie Bedrijfscommunicatie een website bouwen. Wanneer je een domeinnaam koopt heb je deze meestal voor een jaar. Dit was ook bij mij zo, omdat ik het zonde vond om er voor de rest geen gebruik van te maken werd www.elisekruit.com gebruikt als portfolio. Echter heb ik er na 2015 nooit meer wat opgezet. Daarom besloot in in 2016 om er een blog van te maken. Ik hou namelijk heel erg van schrijven en daarom leek mij dit wel een goed plan. Na 1,5 jaar zo nu en dan bloggen, kwam de blog eigenlijk stil te liggen. Begin 2018 kwam er een nieuw project op mijn pad; Wander by Elise. Een webshop met kaarten, posters en stationary met handgemaakte prints. Waardoor ik helemaal niks meer met deze website deed. Nu begint het toch weer te kriebelen en wil ik graag een nieuwe weg in slaan met www.elisekruit.com. Want bij mijn webshop is er namelijk geen optie tot bloggen en daarnaast wil ik ook graag cursussen gaan geven om mensen te leren handletteren en watercoloreren (is dat een woord?).

De aankomende periode ga ik hard aan de slag om van www.elisekruit.com een platform te maken waarbij mensen nieuwe dingen kunnen leren en hun skills kunnen ontwikkelen. Daarom ga ik de aankomende periode hard aan de slag om cursussen te ontwikkelen om mensen dingen over handlettering en watercolor te leren. Deze cursussen zullen gedeeltelijk gratis en gedeeltelijk betaald te volgen zijn. Hou zeker deze site in de gaten voor leuke updates! En neem ook eens een kijkje in de webwinkel: Wander by EliseĀ 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *